Adria caravan uit 2001

Ophaallocatie: Nederland / Noord-Holland / Andijk

Heerlijke Lichtgewicht gezinscaravan, 5 slaapplaatsen!

Boek bij Camptoo

Beschrijving Adria caravan uit 2001

Wij verhuren onze geweldige gezin caravan, het is toch zonde als deze het grootste gedeelte van het vakantieseizoen stil staat. Het gaat om een ADRIA Unica met 5 slaapplaatsen en toch met maar 1300 kg beladen gewicht. Voor de meeste auto's dus prima te trekken ook zonder C rijbewijs. We hebben hem nu 9 jaar en ondertussen naar onze wensen ingericht. Van alle gemakken voorzien en volledig ingericht om zo te vertrekken. Eigen kleding, beddengoed, tandenborstel en rijden maar! 1 vast 2 persoonsbeschrijving 1,40-2,00 2 stapelbedden achterin en een treinzitje in het midden dat in een handomdraai te veranderen is in een heerlijk bed. 3 pits kooktoestel, koelkast in caravan en extra koelkast in de voortent, oventje boiler voor warm kraanwater, ringverwarming, compleet inventaris met bestek, kopjes pannen e.d. 2 gasflessen. skottelbraai voor buiten. Ruime voortent, luifel voor aan tent of caravan. Tent uitbouw met slaapcabine. extra opbergkast met werkblad voor in de voortent, vaste stopcontacten in de voortent. Verder nog wat spellen speelgoed voor de kinderen. Ruime EHBO-set aanwezig.

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale