Bürstner caravan uit 1997

Ophaallocatie: Nederland / Drenthe / Nieuwe Krim

Ruime 5 persoons caravan + uitbouw 2 persoons BE rijbewijs

Boek bij Camptoo

Beschrijving Bürstner caravan uit 1997

onbezorgde vakantie. fijne en mooi 5 persoons caravan met voortent+luifel en uitbouw voor 2 persoons. Je kunt dus in totaal met 7 persoons kamperen. De caravan is volledig te verduisteren door de fijne verduisterings rolgordijnen en hor gordijnen. Het grote dakluik zorgt voor veel licht in de caravan en kan volledig opengezet worden, wanneer het warm is. Ideaal om de warmte de caravan snel uit te krijgen. In de caravan is alle kookgerei beschikbaar, zoals pannen, bestek, servies, waterkoker,koffiezetautomaat skottelbraai. Tevens is er een tafel met 5 stoelen aanwezig. in overleg zijn er meerdere stoelen . tegen een kleine vergoeding Voor de koude dagen is er een ringverwarming aanwezig in de caravan. Je krijgt de caravan schoon mee en gaan ervan uit dat deze weer net zo netjes wordt ingeleverd. dus vragen we zorgvuldig met onze spullen om te gaan. de matrassen hebben standaard een beschermhoes om. verdere beddegoed zelf meenemen!! Als het niet schoon terug wordt gebracht gaat er nog eens 40,- schoonmaak kosten af van de borg.

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale