Bürstner caravan uit 2013

Ophaallocatie: Nederland / Gelderland / Druten

Burstner averso plus met hefbed en enorm grote rondzit, geschikt voor lange mensen!

Boek bij Camptoo

Beschrijving Bürstner caravan uit 2013

Wil je op vakantie met een caravan met een opbouw lengte van maar 410cm maar de ruimte van een grote caravan? Dan zit je bij deze goed! Deze caravan is gebouwd met een hefbed waardoor savonds het bed naar beneden wordt geschoven en overdag de volledige rondzit voor 5-6 personen beschikbaar blijft. Hierdoor is de caravan ook veel hoger dan gemiddeld en dit is zeer gunstig voor iemand met een lang postuur. Een persoon van ruim 2 meter kan zonder te bukken nog gewoon staan. Er zijn maar 2 slaapplaatsen en dit is niet uit te breiden naar meer plaatsen. In de caravan bevind zich een douche, wc, grote keuken en grote koelkast. Een groot serviceluik en fietsendrager zijn onderdeel van deze caravan. Ook is er een zakluifel gemonteerd. Reservewiel aanwezig, banden van 2021. Gasslang vervangen in 2021 en grote beurt gehad waardoor hij in goede staat verkeerd. De caravan heeft een maximaal gewicht van 1360 kilo waardoor hij zonder BE rijbewijs achter bijna elke auto getrokken mag worden. Het laadvermogen is 260 kilo.

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale