Caravelair caravan uit 1990

Ophaallocatie: Nederland / Zuid-Holland / Berkel en Rodenrijs

Nette stijlvolle gezinscaravan met volledig comfort

Boek bij Camptoo

Beschrijving Caravelair caravan uit 1990

Deze Caravalair Bamba is dit voorjaar helemaal gepimpt en van alle gemakken voorzien. We hebben een sfeervol plekje gecreëerd alsof het een klein huisje is. Wij houden van comfort en hebben hem daarop aangepast: Er is een extra oplegmatras voor het grote bed, een makkelijke opblaasbare luifel die in no-time staat en een handige losse inductiekookplaat die je zowel buiten als binnen kunt gebruiken. Ook heeft hij deze zomer ook een BOVAG-beurt gehad met nieuwe banden en remblokjes, dus hij is ook helemaal safe. Tot slot is er een kast vol met spelletjes, dus wat houdt je nog tegen? Bamba is op te halen in de buurt van Rotterdam. Tot snel!

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale