Caravelair caravan uit 2001

Ophaallocatie: Nederland / Gelderland / West Betuwe

Gezellige (gezins)caravan 5 (+2) personen

Boek bij Camptoo

Beschrijving Caravelair caravan uit 2001

Wat leuk dat u een kijkje neemt in onze caravan! Wij hebben onze 5-persoons caravan helemaal opgeknapt en ingericht voor (jonge) gezinnen (de caravan is eventueel uit te breiden tot 7-persoons caravan). Wilt u genieten van een heerlijke vakantie of van een weekend weg? Dat kan met onze volledig ingerichte caravan met een ruime luifel/voortent van 2,5 meter diep. Ook zijn er zijflappen aanwezig voor de luifel. Het frame van de luifel bestaat uit lichtgewicht buizen en is makkelijk op te zetten. Wij hebben onze caravan in het najaar van 2020 gekocht en hebben hem een flinke opknapbeurt gegeven aan de binnenzijde. We hebben een vast peuterbed aan de voorzijde gemaakt boven ons vaste 2-persoons bed, zodat onze kinderen apart kunnen slapen. Aan de achterzijde is een vast stapelbed en de zithoek is eventueel om te bouwen tot een 2-persoonsbed. In de keuken is een Senseo-apparaat, waterkoker en een combimagnetron aanwezig. Heerlijk als u een lekker broodje of croissantje wilt afbakken! Verder is de keuken voorzien van koelkast, koekenpannen, kookpannen, borden en bestek, bekers, spatels, etc. Voor wie niet binnen wil koken hebben we een buitenkeuken met een los 2-pits gasstel. De buitenkeuken kan geplaatst worden onder de luifel. Voor buiten is ook nog een losse kast aanwezig. Er zijn 4 stoelen en een kinderstoel aanwezig. Heeft u meer stoelen nodig, dan mogen deze graag zelf meegenomen worden. Specificaties binnen: ? Vast 2-persoonsbed (140x215) ? 2 vaste bedden (stapelbed) (70x180) ? Vast peuterbed (70x160) ? Zithoek om te bouwen tot een 2-persoonsbed (120x180) ? 2 dakluiken met hor en verduisterend gordijn ? Keukenraam beschikt over verduisterende lamellen ? Overige ramen beschikken over een hor en verduisterend gordijn ? Keuken met gasstel, wasbak en koelkast met vriesvakje ? Toiletruimte met wc en wastafel ? Waterkoker ? Senseo-apparaat ? Combimagnetron ? Afwasteil en toebehoren ? Verwarming ? Verlichting Specificaties buiten: ? Ruime luifel met zijflappen, haringen en een stormband ? Grondtapijt ? Tafel voor in de voortent met 4 stoelen en een kinderstoel ? Buitenkeuken met een los 2-pits gasstel ? Losse koelbox voor in de buitenkeuken ? Buitenverlichting ? 2 gevulde gasflessen ? Reservewiel ? Benodigdheden zoals: hamer, haringen, stroomkabel, reiswaterpas en caravanspiegels ? Extra inklapbare kast Ruime inventaris is aanwezig, u hoeft alleen te zorgen voor bedlinnen (hoeslaken, dekbedovertrek en kussensloop is verplicht!) en handdoeken/washandjes. De caravan is met de meeste auto's met een BE-rijbewijs te trekken. Spiegels: wij beschikken over een set universele spiegels. Informeer ons even of deze spiegels ook op uw auto geïnstalleerd kunnen worden! Wilt u meer informatie ontvangen? Laat het ons even weten, we komen graag met u in contact!

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale