Caravelair caravan uit 2018

Ophaallocatie: Nederland / Overijssel / Almelo

Caravelair Antares 390, bouwjaar 2018

Boek bij Camptoo

Beschrijving Caravelair caravan uit 2018

Hele nette 3 persoons Caravelair Antares 390 uit 2018. Een zo goed als nieuwe caravan. Naar eigen keuze zijn de twee zithoeken om te bouwen in een bed. Een van de bedden heeft een dik tweepersoons bedmatras. Het andere bed wordt gevormd met de kussens van de zitbanken. Dus handig voor 2 personen en ruim genoeg voor 3 personen. De caravan beschikt over een keurige keuken (met gootsteen, gasfornuis en koelkast incl vriesvak) en badkamer en heel veel opbergruimte. Verder is er een elektrische kachel aanwezig, zodat de caravan verwarmd kan worden. Inclusief een Obelink zakluifel die als voortent is uit te bouwen, met buitenverlichting van de caravan. De luifel is ideaal voor onderweg of als u de voortent niet nodig is. Bij langer verblijf is de luifel uit te breiden met zij en voorflappen zodat het een waterdichte voortent wordt. De caravan weegt niet veel, waardoor deze ook met wat kleinere auto's te trekken is. Bovendien rijdt dit erg prettig. Ideaal voor stellen. Vanaf eind augustus 2021 continue beschikbaar De beschikbaarheid voor 2022 moet nog ge-update worden.

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale