Dethleffs caravan uit 1994

Ophaallocatie: Nederland / Utrecht / Amersfoort

Knusse en nette 4 persoons caravan

Boek bij Camptoo

Beschrijving Dethleffs caravan uit 1994

Onze caravan is aangepast naar de kleuren en het interieur van deze tijd, ondanks dat het al een oudje is! Genoeg plek voor al je kleding en spelletjes, en lekker binnen ontbijten als het buiten nog wat fris is. Wij laten zelf altijd het 2 -persoons bed (140x195) opgemaakt, zodat je er een comfortabel dekmatras op kunt leggen. Deze ruimte is ook af te sluiten met een schuifdeur. Het zitje is om te bouwen naar 135x185 als tweede bed. Alle ramen zijn verduisterend te maken met rolgordijnen. Of met horren tegen de muggen. Kortom een heerlijk rijdend bed en wat meer ruimte dan in een tent wanneer het weer een keer wat minder is. Geniet ook van ons rijdende paleisje!

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale