Eriba caravan uit 2004

Ophaallocatie: Nederland / Gelderland / Kerkwijk

Gezinscaravan 4 personen incl voortent en luifel, van alle gemakken voorzien

Boek bij Camptoo

Beschrijving Eriba caravan uit 2004

Omdat onze caravan de meeste tijd van het jaar in de stalling staat willen wij andere mensen ook laten genieten van deze van alle gemakken voorziene caravan. Op het beddengoed na kunt u instappen en op vakantie. Mocht onze Caravan in de periode dat u op vakantie zou willen, gereserveerd zijn, dan hebben wij ook nog een Hobby De Luxe 465. Kijk op Camptoo in Kerkwijk.

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale