Hobby caravan uit 1994

Ophaallocatie: Nederland / Utrecht / Nieuwegein

600 kg, Lichte caravan vor alle autos met keuken een toilet

Boek bij Camptoo

Beschrijving Hobby caravan uit 1994

Ik wil grag verhuren mijn prachtige Hobby caravan.-WC,Keuken,koelkast,voortent, alles gereproeft zijn. De caravan is heel netjes ingericht van alle gemakken voorziek. Van de zithoek kan een ruim tweepersoons bed worden gemaakt. De keuken heeft een koelkast met aan klein vriescompartiment en een fornuis met drie pitten waar u een heerlijk maaltijd mee kunt bereidt. Ook heeft het een kleine WC met veel laatjes en kasten waar u makkelijk al uw toilet spullen in kwijt kan. Verder is de caravan ook voorzien van een mover zodat hij makkelijk op de gewenste plek te manoeuvreren is. Verder is er een gas kachel aanwezig, zodat de caravan verwarmd kan worden. Niuewe CO alarm detector. Alles zijn gerevisierd. (water, gas en electriciteit).

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale