Hobby caravan uit 2001

Ophaallocatie: Nederland / Noord-Holland / Hoofddorp

Complete betrouwbare en gezellige Hobby de luxe caravan incl. voortent voor 2 personen (vast bed)

Boek bij Camptoo

Beschrijving Hobby caravan uit 2001

Frisse knusse caravan met vast 2-persoons bed, afsluitbaar. In de caravan vaste zitplaatsen zodat je niets hoeft om te bouwen. Je kunt binnen of in de voortent zitten. Van alle gemakken voorzien, zelfs een kleine oven voor de verse broodjes bijvoorbeeld. Het aanrecht is breder dan bij de meeste caravans, heel veel kastjes/opbergruimte. Verschillende lampjes binnen. Deelbare voordeur voorzien van hor. Totaal verduisteringen en overal horren. Vuilwatertanks op wieltjes. Caravan is eind 2019 helemaal gekeurd, o.a. nieuwe banden, de voortent is 2 jaar oud.

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale