Hobby caravan uit 2002

Ophaallocatie: Nederland / Zuid-Holland / Vlaardingen

Hobby Excellent SF400 lichtgewicht caravan met mover, vast bed, voortent en fietsenrek

Boek bij Camptoo

Beschrijving Hobby caravan uit 2002

Enthousiast geraakt door het kamperen een mooie en zeer praktische caravan gekocht. Graag willen wij de caravan ook verhuren zodat ook anderen hiervan kunnen genieten. De gehele inventaris is in november 2021 nieuw aangeschaft. Geen spierkracht nodig want deze caravan heeft een half automatische mover waardoor deze gemakkelijk op elk gewenst plekje te manoeuvreren is. Deze lichtgewicht caravan heeft een praktische indeling en de vele ramen (met combicassettes) en groot dakluik zorgen voor veel daglicht en een goede ventilatie. De indeling is als volgt: ? Bij binnenkomst links de badkamer met Thetford cassette toilet, opklapbare wastafel, spiegel, verlichting, stopcontact en veel opbergruimte ? Daarnaast de gezellige treinzit die om te bouwen is tot een bed van 135 x 185 cm ? Dan de garderobekast met spiegel bestaande uit twee delen, rechts een hangdeel, links een ligdeel ? Aan de voorzijde een vast bed (140 x 200 cm) met lattenbodem, dik matras van traagschuim en een extra topper. De ruimte is af te sluiten door een vouwdeur. Onder de lattenbodem bevindt zich de bergruimte van het serviceluik. Beddengoed is eventueel te huur voor 7,50 per week. ? Bij binnenkomst rechts een middenkeuken voorzien van gasstel met 3 pitten, pannen, servies, bestek, glaswerk, keukenmessen, koffiezetmachine, waterkoker etc. Koelkast met vriesvak. Tevens boiler voor warm water. Keuken- en theedoeken aanwezig. Er is veel bergruimte in de kastjes boven de treinzit, het vaste bed en de keuken. De caravan is voorzien van sfeervolle binnenverlichting, leeslampjes en een buitenlamp. Er zijn voldoende stopcontacten en ook een stopcontact aan de buitenkant. Verder hoeft u het niet koud te hebben, kachel met ringverwarming op gas en een elektrische kachel voor in de voortent. De voortent is 2.40 meter diep met nieuw grondtapijt en voortentlampen. Het fietsenrek (max. 50 kg) bevindt zich achterop de caravan en is geschikt voor 2 gewone fietsen, dus geen elektrische. De huur is inclusief toiletvloeistoffen, gasfles en autospiegels. De caravan, inclusief inventaris, dient schoon weer ingeleverd te worden. Indien dit niet het geval is, dan houden wij Euro 50,-- in van de borg. De caravan is in november 2021 Bovag goed gekeurd. Kortom een fijne en goed onderhouden caravan. Wij gaan ervan uit dat u ermee omgaat alsof het uw eigen caravan is. Wij wensen u een fantastische vakantie.

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale