Hobby caravan uit 2003

Ophaallocatie: Nederland / Gelderland / Nijkerk

Hobby de luxe easy 400 te huur met voortent en luifel, en mover, gasflessen, spiegels, en nog veel meer

Boek bij Camptoo

Beschrijving Hobby caravan uit 2003

Onze hobby de luxe easy is een compacte caravan met een goede wegligging, gemakkelijk op de camping te plaatsen d.m.v. een mover. De caravan heeft een groot dakluik, een voortent, een luifel met dichte zijkanten, een fietsendrager achterop voor 2 fietsen, 2 gasflessen, rubber kabels met eurostekkers, bestek, potten, pannen glazen, 2 buitenstoelen, een buitentafel, een krukje, en de hele santemekraam erbij wat je nodig hebt om zorgeloos te kunnen kamperen.

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale