Home car caravan uit 2000

Ophaallocatie: Nederland / Overijssel / Oldenzaal

Home Car Racer 45, van alle gemakken voorzien oa airco en mover

Boek bij Camptoo

Beschrijving Home car caravan uit 2000

Hallo! wij zijn Kirsten en Stan. We hebben reeds onze mooie Home Car caravan gekocht en willen ons kampeerplezier graag delen. We wonen zelf in Oldenzaal en zijn 23 en 25 jaar oud, we hebben eerder een beyerland uit 1988 gehad en hebben nu een upgrade gemaakt naar een Home Car uit 2000. Wij vinden deze caravan zelf zo fijn door de ruime indeling, de airco en mover en de makkelijk op te zetten zakluifel. Nette Home Car racer uit 2000. Met luifel en zijwanden en voorwand, waarmee deze volledig wind dicht te maken is. De caravan is ruim opgezet door de fijne indeling. Bij binnenkomst zit rechts een rondzit en in het midden een keukenblok Links zit in de hoek een Fransbed van 1,40 x 200, naast het bed zit een wc en wastafel De caravan beschikt over voldoende kastruimte. Geniet van een extra luxe kampeer vakantie door een airco, mover en ringverwarming en boiler Reeds zijn ook alle ramen en deur voorzien van horren. Alleen nog je kleding inpakken en gaan! Volledige inventaris aanwezig zoals: stoelen, tafel, borden, bestek, pannen, bakjes, bekers etc. Zie de foto's voor een volledige inventarislijst. De caravan kan opgehaald worden in Oldenzaal. In overleg kunnen we kijken of er een mogelijkheid om hem voor je neer te zetten op een camping in de buurt!

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale