Kip caravans caravan uit 1982

Ophaallocatie: Nederland / Utrecht / Woerden

Frisse vintage Kip Caravan - het sjieke Sjikkie

Boek bij Camptoo

Beschrijving Kip caravans caravan uit 1982

Zie hier ons thuisje op wielen. Van deze Kip krijg je met recht kippenvel! Deze dame uit 1982 heeft een gehele metamorfose gekregen in juli 2021, oa alle elektriciteit is vervangen. Welk Kipje heeft er nou zelfs een USB poortje en een lekker nespresso-apparaat staan? Sla deze dame aan de trekhaak en ga met dr aan de zwier:gegarandeerd plezier! Sjikkie voorziet je van een heerlijk verblijf! Ze is licht van gewicht en dus zonder extra rijbewijs te rijden. Zelfs zonder extra spiegels: deze dame is van het slanke soort. Wij heten jullie van harte welkom! Liefs Team Sjikkie, Melissa en Frédérique (2 buufjes, vriendinnen, maatjes en suckers voor interieur, vintage en en buitengeluk)

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale