Kip caravans caravan uit 1987

Ophaallocatie: Nederland / Friesland / Kollum

Vrolijke Kip

Boek bij Camptoo

Beschrijving Kip caravans caravan uit 1987

Onze Vrolijke Kip caravan komt uit 1987. Heerlijk kamperen met het unieke gevoel van vrijheid en net dat beetje luxe van een fijne degelijke Kip-caravan. Goede slaapplaatsen tot 3 personen. Voortent en luifel, compleet uitgerust met alles wat nodig is voor de heerlijke vakantie. De Vrolijke Kip is een compacte caravan, ideaal als u toch een beetje het kampeergevoel wilt houden, maar wel wilt genieten van de luxe van een caravan. Onze Kip is van alle gemakken voorzien. De trein zit kan gemakkelijk omgebouwd worden tot een goed tweepersoons bed. Verder kan het zitje achterin de caravan omgebouwd worden tot een eenpersoons bed en is er een scheidingswandje aanwezig, lekker knus! Ook fijn is dat je door de aanwezigheid van het tweepersoons zitje, het tweepersoons bed eventueel kan laten liggen, geen gedoe :-) Het handige keukentje heeft een 3-pits gasstel en een grote koelkast, en kastjes met lekker veel ruimte. Verder is er lekker veel opberg ruimte onder de banken (ook van buitenaf bereikbaar) en een hang- legkast aanwezig. De caravan geeft door het mooie witte interieur een ruime en frisse indruk. Eventueel is er een Porta Potti (mobiel toilet) beschikbaar, dat u mee mag nemen als u dat wenst. Met de ruime voortent en luifel heeft u met slecht weer ook voldoende leefruimte. Op de fietsendrager kunnen 2 fietsen tot 25 kg worden meegenomen. Onze Vrolijke Kip wordt geleverd met een volledig inventaris (denk aan bijvoorbeeld een waterkoker, servies maar ook spelletjes voor de gezellige avonden). Voor de koude avonden is de caravan voorzien van een uitstekend werkende (ring)verwarming. Mocht u het prettig vinden dat de caravan voor u klaarstaat op de camping wanneer u aankomt, dan is dat in overleg mogelijk. Al met al een prachtig, compacte caravan om een heerlijke vakantie mee te beleven. Heeft u nog vragen of wilt u de caravan graag van tevoren even komen bekijken? Stuur dan gerust een berichtje ;-)

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale