Knaus caravan uit 1991

Ophaallocatie: Nederland / Utrecht / Amersfoort

Ruime lichte caravan te huur met voortent, luifel en bijzettent

Boek bij Camptoo

Beschrijving Knaus caravan uit 1991

Deze caravan is altijd met plezier gebruikt binnen Nederland. Doordat deze caravan een lichte interieur heeft oogt het ruimtelijk. Het bed wat aan de voorzijde is kan enkel of dubbel gemaakt worden in overleg. Het fijne van deze caravan is dat je kookt aan de achterzijde van de caravan. Tevens heeft deze caravan de mogelijkheid om een voortent of luifel eraan te zetten wat erg gemakkelijk gaat. Onder de voortent of luifel is een grondkleed aanwezig.

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale