Knaus caravan uit 1999

Ophaallocatie: Nederland / Drenthe / Eerste Exloërmond

Knaus Blue Line 500, 6 persoons, met mover

Boek bij Camptoo

Beschrijving Knaus caravan uit 1999

Mooie ruime caravan, mede door het stapelbed veel slaapplaatsen, maar ook leefruimte. Wij hebben ook een kinderbedje aangepast, zodat ook kinderen jonger dan 2 jaar veilig in de caravan kunnen slapen. Het bed van de rondzit is 140x200cm, de twee bedden van het stapelbed zijn 70x190cm, de treinzit kan standaard omgebouwd worden naar een bed van 75x190cm en met wat extra toepassingen naar een bed van 130x190cm. Voorzien van een mooie grote voortent, goed leefbaar voor 5 a 6 personen. Inclusief grondzeil en een vloerkleed. Wij gebruiken hem zelf als gezin, twee volwassenen en drie kleine kinderen die het stapelbed fantastisch vinden! De caravan verkeerd technisch in top conditie (Bovag 2020 keuring) en ook optisch ziet hij er, ondanks zijn leeftijd, nog goed uit. Tevens in 2020 voorzien van nieuwe banden en remmen. In 2021 heb ik alle lichtbronnen rondom vervangen, om ze ook storingen te voorkomen. De caravan is compleet ingericht voor 6 personen wat betreft bestek/servies en pannen (alles nieuw gekocht in 2020). Wij doen er 1 tafel en 4-6 stoelen (in overleg) bij voor in de voortent, waarvan maximaal 2 kinderstoelen (opvouwbaar en ook in overleg ivm beschikbaarheid). Tevens is de voortent voorzien van een grondzeil. In 2020 hebben wij er een nieuwe vol automatische mover onder gebouwd! Hij is voorzien van een gasfornuis (gasfles zit er bij), goede koelkast met vriesvak, kachel, alles functioneert. Een fietsenrek voor 2 fietsen zit voorop, tevens kunnen er nog lichte spullen op het dak geplaatst worden, deze is via een trapje achterop toegankelijk. Tevens met camping stekkers en 15 meter kabel op haspel.

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale