Knaus caravan uit 2008

Ophaallocatie: Nederland / Utrecht / Utrecht

Mooie Knaus gezinscaravan (5/6 pers)

Boek bij Camptoo

Beschrijving Knaus caravan uit 2008

Graag bieden we onze mooie en fijne caravan aan, zodat ook andere er ook veel plezier aan kunnen beleven en er heerlijk op uit kunnen gaan. Het is van vele gemakken voorzien met een compleet inventaris voor 6 personen en veel opbergruimte. De caravan is geschikt voor 5/6 personen (6 bij 4 wat jongere kinderen). Tevens is er een vaste (etui)luifel bij aanwezig, zodat je snel helemaal klaar bent. In het voorseizoen is de caravan beschikbaar op een voorseizoensplek (t/m 26 juni) op een mooie kindvriendelijke camping in bosrijke omgeving te Nunspeet. Zie: . Vanaf 27 juni vrij op een eigen plek beschikbaar wanneer de beschikbaarheid het toe laat.

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale