Mitsubishi caravan uit 1997

Ophaallocatie: Nederland / Noord-Holland / Alkmaar

Tago Ranger Vouwwagen

Boek bij Camptoo

Beschrijving Mitsubishi caravan uit 1997

Ondanks dat onze vouwwagen niet meer de jongste is, is hij nog in zeer goede staat. Vooral de keuken met driepits gasstel en stromend water voorziening geeft net dat stukje extra comfort. Onze vouwwagen is te gebruiken voor maximaal 6 personen. De twee uitvouwbare kanten zijn 2 tweepersoonsbedden (140x200). Er is een binnentent aanwezig om aan de onderkant van een van de zijden te bevestigen met dezelfde afmetingen. Hiervoor dien je zelf een luchtbed/matje mee te brengen. De vouwwagen komt vermoedelijk uit 1997. De stof van de gordijnen en banken zijn in 2018 vervangen. Ook het polyether matras aan één kant is vervangen voor een wat stevigere kwaliteit. Aan de andere kant is nog het oorspronkelijke polyether wat minder stevig is, hier slapen onze (tiener) kinderen op. Ik heb een uitgebreid verslag gemaakt voor het opzetten van de vouwwagen met veel foto's en tips om het zo gemakkelijk mogelijk te maken. Ook alle tentstokken zijn genummerd voor het gemak. Wij kamperen met z'n vieren vandaar dat er op het moment van veel servies 4 stuks zijn. Maar als het gewenst is, zijn wij bereid om wat aan te vullen.

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale