Sterckeman caravan uit 1995

Ophaallocatie: Nederland / Overijssel / Kampen

Compacte caravan in frisse kleuren

Boek bij Camptoo

Beschrijving Sterckeman caravan uit 1995

Deze fris aangeklede caravan is ideaal voor een vakantie met 3 - 5 personen. In de caravan is plaats voor 3 personen. Verder zit er een extra tent bij voor nog eens 2 personen. Wij gebruiken de caravan vooral voor mooi weer vakanties, hier is de caravan ook op ingericht. Het koken en dagelijks leven doen wij in de voortent of buiten, de caravan zelf is voor slapen, opslag en toilet. - Keukenblok voorzien van mobiel gasfornuis en ruime koelkast. - Mobiel buiten keuken blokje. - Vast bed van 1,40 x 2,00 meter inclusief matras, hoeslaken en dekbedovertrek - Vast bed van 0,80 x 2,00 meter inclusief matras, hoeslaken en dekbedovertrek. - Ruim voldoende opbergruimte. - Alle ramen zijn voorzien van verduisterende rolgordijnen - Voortent - Buitentafel - 2 comfortabele volwassen klapstoelen - 3 kinder klapstoeltjes Deze caravan is licht van gewicht en mag bijna altijd met B rijbewijs worden gereden. Caravan staat in Kampen.

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale