Traveller caravan uit 2001

Ophaallocatie: Nederland / Noord-Holland / Heemskerk

Smitveld Beauvist vouwwagen voor 5/6 personen

Boek bij Camptoo

Beschrijving Traveller caravan uit 2001

Met de Beauvist hebben we telkens weer het gevoel dat we lekker in een tent zitten! De frisse lucht van de natuur, de fijne luifel, maar ook binnen voldoende ruimte. Wel het gemak van een vouwwagen: Slapen van de grond, veel bagageruimte in de wagen zelf en in 30 minuten opgezet. Met de kinderen is het ook ideaal: er zijn twee uit te klappen planken waarop je slaapt: eentje van 210 x 140 en eentje bvan 195 x 140. Op de laatste hebben wij het campingbedje gezet als we nog met een kleintje op vakantie gingen. Onder de planken is ook ruimte om te slapen: aan de ene kant is echt een tentje waar geslapen kan worden, aan de andere kant kan dat ook - zonder apart tentje, wel binnen de tent van de vouwwagen - op het ingeritste grondzeil. De kinderen hebben altijd veel plezier met de ruimte en uit te zoeken wie waar gaat slapen. Op de koudere dagen biedt het ingeritste zeil voldoende ruimte om ook lekker binnen te zitten of te spelen!

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale