Weinsberg caravan uit 2021

Ophaallocatie: Nederland / Noord-Holland / Den Helder

Nieuwe Weinsberg 390 PUH te huur incl. reisluifel

Boek bij Camptoo

Beschrijving Weinsberg caravan uit 2021

Deze luxe nieuwe Caravan is een compacte caravan en ideaal voor stellen die willen trekken. Deze caravan onderscheid zich door z'n praktische indeling met een hefbed boven de riante rondzit. Hierdoor kan het bed opgemaakt blijven en de mooie kopkeuken geeft een zeer ruimtelijk gevoel. De grote kopkeuken is van alle gemakken voorzien en heeft een 3 pits gasstel en beschikt over een toren koelkast. Daarnaast ben je zelfvoorzienend qua toilet, er is een ingebouwd toilet en wasbak aanwezig. De reisluifel is eenvoudig op te zetten en biedt een heerlijke schaduwplek op hete dagen en een geborgd veranda gevoel op minder mooie dagen.

Over Camptoo

Camptoo is een online platform waarop je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft Camptoo een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival.

Daarom Camptoo

  • Zeer groot aanbod van meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 4000 wereldwijd
  • Een camper huren bij Camptoo is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn
logo Camptoo
Camptoo heeft een Google rating van 4.3 op 5 sterren op basis van 413 Google-reviews

van Camptoo

"Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen we door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale