ACSI Eurocampings

ACSI is dé campingspecialist van Europa. Al 54 jaar is er de vertrouwde, groene campinggids die kampeerders van informatie voorziet. Een begrip onder kampeerliefhebbers!

Bekijk het aanbod

Dé kampeerspecialist van Europa!

Camping België
ACSI Eurocampings in België
Camping Denemarken
ACSI Eurocampings in Denemarken
Camping Duitsland
ACSI Eurocampings in Duitsland
Camping Frankrijk
ACSI Eurocampings in Frankrijk
Camping Griekenland
ACSI Eurocampings in Griekenland
Camping Hongarije
ACSI Eurocampings in Hongarije
Camping Italië
ACSI Eurocampings in Italië
Camping Kroatië
ACSI Eurocampings in Kroatië
Camping Letland
ACSI Eurocampings in Letland
Camping Luxemburg
ACSI Eurocampings in Luxemburg
Camping Nederland
ACSI Eurocampings in Nederland
Camping Oostenrijk
ACSI Eurocampings in Oostenrijk
Camping Portugal
ACSI Eurocampings in Portugal
Camping Slovenië
ACSI Eurocampings in Slovenië
Camping Spanje
ACSI Eurocampings in Spanje
Camping Tsjechië
ACSI Eurocampings in Tsjechië
Camping Verenigd Koninkrijk
ACSI Eurocampings in Verenigd Koninkrijk
Camping Zweden
ACSI Eurocampings in Zweden
Camping Zwitserland
ACSI Eurocampings in Zwitserland

Over ACSI Eurocampings

Sinds 1999 is de campinginformatie van ACSI ook online te vinden op Eurocampings.eu. Alle campings die hier en in de gids te vinden zijn worden jaarlijks geïnspecteerd. Zo ben je verzekerd van de meest actuele, objectieve en betrouwbare campinginformatie. Op Eurocampings.eu staat informatie over bijna 10.000 campings in 31 Europese landen. Dankzij eenvoudige filters kun je campings selecteren die aan je persoonlijke wensen voldoen. Filteren kan op meer dan 200 voorzieningen, maar het is ook mogelijk om te zoeken op kaart, plaatsnaam of campingnaam.

Doelgroep

Iedereen die van kamperen houdt in de breedste zin van het woord. Voor kampeerders met een eigen tent, camper of caravan. En voor kampeerders die op zoek zijn naar een vakantie in een huuraccommodatie.

ACSI Eurocampings biedt jou deze 6 zekerheden

Eerlijke voorwaarden voor jou

De 'kleine lettertjes' van de ANVR-Reizigersvoorwaarden zijn afgesproken met de Consumentenbond. En ACSI Eurocampings houdt zich netjes aan de Reclamecode Reisaanbiedingen en regels van de Autoriteit Consument en Markt. Dan kun jij er zeker van zijn dat het er eerlijk aan toe gaat.

Jouw geld in goede handen

ACSI Eurocampings is ook aangesloten bij garantiefonds SGR of biedt een gelijkwaardige garantie. Dat geef jou zekerheid dat je reissom volgens de voorwaarden wordt vergoed bij faillissement van ACSI Eurocampings.

Jouw reis veilig & gezond

Reizen is avontuur! Daarom is ACSI Eurocampings aangesloten bij Stichting Calamiteitenfonds Reizen (SCR). Dan weet je dat jij je kosten bij een calamiteit krijgt vergoed. Bussen bij busreizen van een ANVR-organisatie voldoen aan strenge veiligheidseisen van het Keurmerk Touringcarbedrijf. Da's pas veilig. Voor jouw veiligheid houdt ACSI Eurocampings zich ook aan strakke regels van het Ministerie van Volksgezondheid om risico's met legionella te vermijden.

Je gaat verantwoord op reis

Met goed opgeleid personeel weet je dat jouw vakantie in goede en deskundige handen is. Maar om jou ook in de toekomst te laten genieten van prachtige bestemmingen neemt ACSI Eurocampings praktische maatregelen om extra rekening te houden met milieu, mensen, natuur en cultuur. En dat kan alleen als we samenwerken met jou als reiziger!

Jouw gegevens veilig

ACSI Eurocampings heeft een helder privacy- en cookiebeleid en informeert jou over hoe zij omgaat met persoonsgegevens. Want je hebt het recht om jouw gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Zo weet je dat je veilig kunt boeken én betalen.

Zekerheid voor jou bij klachten

ACSI Eurocampings helpt je graag bij vragen en klachten. Zij respecteert alle uitspraken van de onafhankelijke Geschillencommissie Reizen en heeft ook een goede aansprakelijkheidsverzekering. Dat geef jou vertrouwen.

ACSI Eurocampings

ACSI Eurocampings is aangesloten bij ACSI, ANVR, Calamiteitenfonds en SGR.

Waarom ACSI Eurocampings?
  • Jaarlijkse kwaliteitscontrole op alle campings door de ACSI-inspecteurs
  • Gemakkelijk online campings vinden, vergelijken en direct boeken
  • Nooit duurder dan wanneer men rechtstreeks bij de camping boekt
  • Meer dan 150.000 campingbeoordelingen
  • Veilig en gemakkelijk betalen

Bekijk het aanbod

Nieuws
Vroegboek actie

2022-01-03 ACSI Eurocampings.nl heeft een speciale actie: tot en met 28-02-2022 kunnen klanten gratis annuleren.
Bron: ACSI Eurocampings

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale