ACSI Kampeerreizen

Of het nu gaat om sportieve wandel- en fietstochten in de Franse Alpen of de Bourgogne, rustig Corsica verkennen of een uitgebreide camperreis door Marokko: ACSI Kampeerreizen biedt uitkomst!

Bekijk het aanbod

Georganiseerde rondreizen met camper of caravan

Camping Bosnië en Herzegovina
ACSI Kampeerreizen in Bosnië en Herzegovina
Camping Frankrijk
ACSI Kampeerreizen in Frankrijk
Camping Griekenland
ACSI Kampeerreizen in Griekenland
Camping Hongarije
ACSI Kampeerreizen in Hongarije
Camping Ierland
ACSI Kampeerreizen in Ierland
Camping Italië
ACSI Kampeerreizen in Italië
Camping Kroatië
ACSI Kampeerreizen in Kroatië
Camping Nederland
ACSI Kampeerreizen in Nederland
Camping Noorwegen
ACSI Kampeerreizen in Noorwegen
Camping Oostenrijk
ACSI Kampeerreizen in Oostenrijk
Camping Polen
ACSI Kampeerreizen in Polen
Camping Portugal
ACSI Kampeerreizen in Portugal
Camping Spanje
ACSI Kampeerreizen in Spanje
Camping Tsjechië
ACSI Kampeerreizen in Tsjechië
Camping Turkije
ACSI Kampeerreizen in Turkije
Camping Verenigd Koninkrijk
ACSI Kampeerreizen in Verenigd Koninkrijk
Camping Zweden
ACSI Kampeerreizen in Zweden

Over ACSI Kampeerreizen

ACSI Kampeerreizen organiseert al meer dan 25 jaar rondreizen waarbij kampeerders met een eigen caravan, camper of alleen met de auto reizen. Iedereen rijdt van camping naar camping in haar eigen tempo. Onderweg is er voldoende te zien en zijn er diverse stops te maken. Een reisleidersechtpaar is aanwezig om de deelnemers professioneel te begeleiden.

Ook dit jaar is het aanbod van ACSI Kampeerreizen erg gevarieerd. Met 36 verschillende reizen op 2 continenten in zowel het voor- als naseizoen kun je zeker een geschikte keuze vinden!

Sinds 2009 biedt ACSI Kampeerreizen een nieuw concept aan: Comfort Reizen. Tijdens deze exclusieve, luxe kampeerreizen geniet je van het comfort van een luxe stacaravan of bungalow, terwijl de charme van het kamperen behouden blijft. En dit alles natuurlijk op de beste campings van Europa!

Doelgroep

Gericht op de wat oudere en actieve kampeerders die gedurende een langere periode willen rondreizen in een groep onder begeleiding van een reisleidersechtpaar.

Quote

Publisher of campsite information guides and websites. We annually inspect 10.000 campsites in Europe to get the best and most actual campsite information.

ACSI Kampeerreizen in Google Business Profile
ACSI Kampeerreizen

ACSI Kampeerreizen biedt jou deze 6 zekerheden

Eerlijke voorwaarden voor jou

De 'kleine lettertjes' van de ANVR-Reizigersvoorwaarden zijn afgesproken met de Consumentenbond. En ACSI Kampeerreizen houdt zich netjes aan de Reclamecode Reisaanbiedingen en regels van de Autoriteit Consument en Markt. Dan kun jij er zeker van zijn dat het er eerlijk aan toe gaat.

Jouw geld in goede handen

ACSI Kampeerreizen is ook aangesloten bij garantiefonds SGR of biedt een gelijkwaardige garantie. Dat geef jou zekerheid dat je reissom volgens de voorwaarden wordt vergoed bij faillissement van ACSI Kampeerreizen.

Jouw reis veilig & gezond

Reizen is avontuur! Daarom is ACSI Kampeerreizen aangesloten bij Stichting Calamiteitenfonds Reizen (SCR). Dan weet je dat jij je kosten bij een calamiteit krijgt vergoed. Bussen bij busreizen van een ANVR-organisatie voldoen aan strenge veiligheidseisen van het Keurmerk Touringcarbedrijf. Da's pas veilig. Voor jouw veiligheid houdt ACSI Kampeerreizen zich ook aan strakke regels van het Ministerie van Volksgezondheid om risico's met legionella te vermijden.

Je gaat verantwoord op reis

Met goed opgeleid personeel weet je dat jouw vakantie in goede en deskundige handen is. Maar om jou ook in de toekomst te laten genieten van prachtige bestemmingen neemt ACSI Kampeerreizen praktische maatregelen om extra rekening te houden met milieu, mensen, natuur en cultuur. En dat kan alleen als we samenwerken met jou als reiziger!

Jouw gegevens veilig

ACSI Kampeerreizen heeft een helder privacy- en cookiebeleid en informeert jou over hoe zij omgaat met persoonsgegevens. Want je hebt het recht om jouw gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Zo weet je dat je veilig kunt boeken én betalen.

Zekerheid voor jou bij klachten

ACSI Kampeerreizen helpt je graag bij vragen en klachten. Zij respecteert alle uitspraken van de onafhankelijke Geschillencommissie Reizen en heeft ook een goede aansprakelijkheidsverzekering. Dat geef jou vertrouwen.

ACSI Kampeerreizen

ACSI Kampeerreizen is aangesloten bij ACSI, ANVR, Calamiteitenfonds en SGR.

Waarom ACSI Kampeerreizen?
  • Aanbod van Kampeerreizen door Europa, Noord-Amerika, Afrika en Oceanië
  • Gevarieerd reisprogramma met 6 verschillende thema's
  • Extra zekerheid door lidmaatschap van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

Bekijk het aanbod

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale