ANWB Camping

Bekijk het aanbod

Vind unieke campings en accommodaties.

Camping België
ANWB Camping in België
Camping Denemarken
ANWB Camping in Denemarken
Camping Frankrijk
ANWB Camping in Frankrijk
Camping Hongarije
ANWB Camping in Hongarije
Camping Kroatië
ANWB Camping in Kroatië
Camping Luxemburg
ANWB Camping in Luxemburg
Camping Montenegro
ANWB Camping in Montenegro
Camping Nederland
ANWB Camping in Nederland
Camping Noorwegen
ANWB Camping in Noorwegen
Camping Portugal
ANWB Camping in Portugal
Camping Slovenië
ANWB Camping in Slovenië
Camping Spanje
ANWB Camping in Spanje
Camping Tsjechië
ANWB Camping in Tsjechië
Camping Zweden
ANWB Camping in Zweden
Camping Zwitserland
ANWB Camping in Zwitserland

Over ANWB Camping

Meer dan 4.700.000 ANWB leden en andere consumenten kunnen bij ANWB Camping een kampeervakantie boeken bij duizenden verschillende campings verspreid over 27 landen.

ANWB Camping – Zoek en boek meer dan 9000 campings in 27 landen

ANWB Camping biedt jou deze 6 zekerheden

Eerlijke voorwaarden voor jou

De 'kleine lettertjes' van de ANVR-Reizigersvoorwaarden zijn afgesproken met de Consumentenbond. En ANWB Camping houdt zich netjes aan de Reclamecode Reisaanbiedingen en regels van de Autoriteit Consument en Markt. Dan kun jij er zeker van zijn dat het er eerlijk aan toe gaat.

Jouw geld in goede handen

ANWB Camping is ook aangesloten bij garantiefonds SGR of biedt een gelijkwaardige garantie. Dat geef jou zekerheid dat je reissom volgens de voorwaarden wordt vergoed bij faillissement van ANWB Camping.

Jouw reis veilig & gezond

Reizen is avontuur! Daarom is ANWB Camping aangesloten bij Stichting Calamiteitenfonds Reizen (SCR). Dan weet je dat jij je kosten bij een calamiteit krijgt vergoed. Bussen bij busreizen van een ANVR-organisatie voldoen aan strenge veiligheidseisen van het Keurmerk Touringcarbedrijf. Da's pas veilig. Voor jouw veiligheid houdt ANWB Camping zich ook aan strakke regels van het Ministerie van Volksgezondheid om risico's met legionella te vermijden.

Je gaat verantwoord op reis

Met goed opgeleid personeel weet je dat jouw vakantie in goede en deskundige handen is. Maar om jou ook in de toekomst te laten genieten van prachtige bestemmingen neemt ANWB Camping praktische maatregelen om extra rekening te houden met milieu, mensen, natuur en cultuur. En dat kan alleen als we samenwerken met jou als reiziger!

Jouw gegevens veilig

ANWB Camping heeft een helder privacy- en cookiebeleid en informeert jou over hoe zij omgaat met persoonsgegevens. Want je hebt het recht om jouw gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Zo weet je dat je veilig kunt boeken én betalen.

Zekerheid voor jou bij klachten

ANWB Camping helpt je graag bij vragen en klachten. Zij respecteert alle uitspraken van de onafhankelijke Geschillencommissie Reizen en heeft ook een goede aansprakelijkheidsverzekering. Dat geef jou vertrouwen.

ANWB Camping

ANWB Camping is aangesloten bij ANVR en SGR.

Waarom ANWB Camping?
  • Campings worden op kwaliteit geïnspecteerd door ANWB
  • Campings zijn direct boekbaar
  • Geen extra en verborgen kosten

Bekijk het aanbod

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale