ANWB Camping

ANWB Camping

Vind unieke campings en accommodaties.

Over ANWB Camping

Meer dan 4.700.000 ANWB leden en andere consumenten kunnen bij ANWB Camping een kampeervakantie boeken bij duizenden verschillende campings verspreid over 27 landen.

Quote

"''"

ANWB Camping in Google Mijn Bedrijf

Bekijk de accommodaties

ANWB Camping – Zoek en boek meer dan 9000 campings in 27 landen

ANWB Camping biedt jou deze 6 zekerheden

Eerlijke voorwaarden voor jou

De 'kleine lettertjes' van de ANVR-Reizigersvoorwaarden zijn afgesproken met de Consumentenbond. En houdt zich netjes aan de Reclamecode Reisaanbiedingen en regels van de Autoriteit Consument en Markt. Dan kun jij er zeker van zijn dat het er eerlijk aan toe gaat.

Jouw geld in goede handen

ANWB Camping is ook aangesloten bij garantiefonds SGR of biedt een gelijkwaardige garantie. Dat geef jou zekerheid dat je reissom volgens de voorwaarden wordt vergoed bij faillissement van ANWB Camping.

Jouw reis veilig & gezond

Reizen is avontuur! Daarom is ANWB Camping aangesloten bij Stichting Calamiteitenfonds Reizen (SCR). Dan weet je dat jij je kosten bij een calamiteit krijgt vergoed. Bussen bij busreizen van een ANVR-organisatie voldoen aan strenge veiligheidseisen van het Keurmerk Touringcarbedrijf. Da's pas veilig. Voor jouw veiligheid houdt ANWB Camping zich ook aan strakke regels van het Ministerie van Volksgezondheid om risico's met legionella te vermijden.

Je gaat verantwoord op reis

Met goed opgeleid personeel weet je dat jouw vakantie in goede en deskundige handen is. Maar om jou ook in de toekomst te laten genieten van prachtige bestemmingen neemt ANWB Camping praktische maatregelen om extra rekening te houden met milieu, mensen, natuur en cultuur. En dat kan alleen als we samenwerken met jou als reiziger!

Jouw gegevens veilig

ANWB Camping heeft een helder privacy- en cookiebeleid en informeert jou over hoe zij omgaat met persoonsgegevens. Want je hebt het recht om jouw gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Zo weet je dat je veilig kunt boeken én betalen.

Zekerheid voor jou bij klachten

ANWB Camping helpt je graag bij vragen en klachten. Zij respecteert alle uitspraken van de onafhankelijke Geschillencommissie Reizen en heeft ook een goede aansprakelijkheidsverzekering. Dat geef jou vertrouwen.

ANWB Camping

ANWB Camping is aangesloten bij ANVR en SGR.

Waarom ANWB Camping?
  • Campings worden op kwaliteit geïnspecteerd door ANWB
  • Campings zijn direct boekbaar
  • Geen extra en verborgen kosten

Bekijk de accommodaties

© 2021 · De Camping Centrale · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap