Reizen van ANWB

ANWB Reizen

Meer dan 4.700.000 ANWB leden en andere consumenten kunnen bij ANWB terecht voor een breed wereldwijd pallet aan reizen variërend van kampeerrondreizen tot fietsreizen en van groepsrondreizen tot cruises.

Bekijk het aanbod

Camping Canada
ANWB Reizen in Canada
Camping Denemarken
ANWB Reizen in Denemarken
Camping Frankrijk
ANWB Reizen in Frankrijk
Camping Italië
ANWB Reizen in Italië
Camping Kroatië
ANWB Reizen in Kroatië
Camping Marokko
ANWB Reizen in Marokko
Camping Noorwegen
ANWB Reizen in Noorwegen
Camping Portugal
ANWB Reizen in Portugal
Camping Spanje
ANWB Reizen in Spanje
Camping Verenigd Koninkrijk
ANWB Reizen in Verenigd Koninkrijk
Camping Verenigde Staten
ANWB Reizen in Verenigde Staten

Over ANWB Reizen

ANWB Reizen biedt jou deze 6 zekerheden

Eerlijke voorwaarden voor jou

De 'kleine lettertjes' van de ANVR-Reizigersvoorwaarden zijn afgesproken met de Consumentenbond. En ANWB Reizen houdt zich netjes aan de Reclamecode Reisaanbiedingen en regels van de Autoriteit Consument en Markt. Dan kun jij er zeker van zijn dat het er eerlijk aan toe gaat.

Jouw geld in goede handen

ANWB Reizen is ook aangesloten bij garantiefonds SGR of biedt een gelijkwaardige garantie. Dat geef jou zekerheid dat je reissom volgens de voorwaarden wordt vergoed bij faillissement van ANWB Reizen.

Jouw reis veilig & gezond

Reizen is avontuur! Daarom is ANWB Reizen aangesloten bij Stichting Calamiteitenfonds Reizen (SCR). Dan weet je dat jij je kosten bij een calamiteit krijgt vergoed. Bussen bij busreizen van een ANVR-organisatie voldoen aan strenge veiligheidseisen van het Keurmerk Touringcarbedrijf. Da's pas veilig. Voor jouw veiligheid houdt ANWB Reizen zich ook aan strakke regels van het Ministerie van Volksgezondheid om risico's met legionella te vermijden.

Je gaat verantwoord op reis

Met goed opgeleid personeel weet je dat jouw vakantie in goede en deskundige handen is. Maar om jou ook in de toekomst te laten genieten van prachtige bestemmingen neemt ANWB Reizen praktische maatregelen om extra rekening te houden met milieu, mensen, natuur en cultuur. En dat kan alleen als we samenwerken met jou als reiziger!

Jouw gegevens veilig

ANWB Reizen heeft een helder privacy- en cookiebeleid en informeert jou over hoe zij omgaat met persoonsgegevens. Want je hebt het recht om jouw gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Zo weet je dat je veilig kunt boeken én betalen.

Zekerheid voor jou bij klachten

ANWB Reizen helpt je graag bij vragen en klachten. Zij respecteert alle uitspraken van de onafhankelijke Geschillencommissie Reizen en heeft ook een goede aansprakelijkheidsverzekering. Dat geef jou vertrouwen.

ANWB Reizen

ANWB Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Beoordelingen
  • 18 Google reviews 4.0/5
Waarom ANWB Reizen?
  • 100% inspiratie - van samengestelde tot helemaal zelf op maat samen te stellen vakanties
  • Geen gedoe - vakantie van A tot Z geregeld. Duidelijk, makkelijk en volledig
  • Veel voordeel - ANWB-leden krijgen altijd extra's

Bekijk het aanbod

© 2021 · De Camping Centrale · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap