Easyatent

Ontdek de fantastische omgeving

Zowel fanatieke kampeerders als degene die op zoek zijn naar een luxe glampingvakantie kunnen bij Easyatent terecht. Het uiteenlopende assortiment accommodaties reikt van glamoureuze safaritenten met sanitair tot avontuurlijke bungalowtenten. Helemaal geen liefhebber van tenten? Ook dat is geen probleem. Easyatent biedt mobile homes in verschillende afmetingen en prijsklassen aan.

Hoewel de accommodaties van Easyatent maatwerk zijn, hebben ze één gemene deler: de praktische functionaliteit staat altijd voorop. Dat betekent een accommodatie in de natuur, waarin zorgeloos geleefd mag worden en waar men kan rekenen op persoonlijke service van de campingmedewerkers. Zo kan iemand, samen met het hele gezin, pas echt buiten gewoon genieten.

Familiebedrijf Easyatent

In 2001 gestart als familiebedrijf, heeft Easyatent de sporen als expert in campingvakanties naar Istrië inmiddels waargemaakt. Easyatent begrijpt dat een perfecte vakantie zo persoonlijk is dat ook binnen het gezin uiteenlopende wensen kunnen bestaan. Juist daarom is het aanbod zorgvuldig samengesteld uit veelzijdige, kindvriendelijke campings van de hoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs. Easyatent selecteert de campings op de aanwezigheid van minimaal één zwembad, een kristalheldere zee op loopafstand, een goede bereikbaarheid en voldoende faciliteiten én activiteiten voor het hele gezin.

Banner 3 728x90
Share via
Copy link