FarmCamps

Luxe logeren bij de boer

Ontsnappen uit je drukke, dagelijkse leven om lekker samen te genieten van het platteland en het leven op een boerderij.

Een Farmcamps boerderijvakantie is een indrukwekkende, leerzame en avontuurlijke belevenis voor kinderen. De boerderijen bieden heel veel afwisseling, tenslotte is ieder boerenbedrijf anders, maar het comfort, de gastvrijheid en het vertrouwde gevoel is altijd en overal gelijk. Bovendien is een vakantie altijd even familievriendelijk geprijsd. Bij Farmcamps kun je logeren bij akkerbouwers, (biologische) melkveehouders, paarden maneges/ pension en veehouderijen.

Vijf goede redenen om een boerderijvakantie te boeken!

  1. Actie! Op een FarmCamps boerderijvakantie zijn boerenactiviteiten voor jong en oud om spelenderwijs te leren over het leven op de boerderij.
  2. Avontuur! Geen leukere speeltuin dan een boerenerf! FarmCamps boerderijen hebben natuurlijke speeltoestellen zoals de Hooi Hooi Speelschuur, de Water Pret Weide en Tractor Banden Klimtoren.
  3. Glamping! Logeren bij de boer doe je in een luxe, stoere, gezellige en compleet ingerichte Safaritent, Farmtent, Ranchtent met Hooi Hooi Badtrailer, Lodgetent of Barntent met badkamer.
  4. Compleet! Alle FarmCamps boerderijen bieden goede faciliteiten en diensten; van centraal terras, kampvuur, boerderijwinkel met WiFi tot en met nette en verwarmde sanitaire voorzieningen.
  5. Variatie! Je hebt de keuze uit bijzondere boerenbedrijven; van (biologische) melkveehouders tot en met akkerbouwer en schapenmelker.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap