Glampings

Glampings

Glamping (glamorous camping) is logeren in een unieke accommodatie die volledig verzorgd klaarstaat bij aankomst, in combinatie met luxe faciliteiten of een bijzondere kampeerbeleving.

Glamorous camping op de mooiste plekken in europa

Over Glampings

Glampings.com is een onderdeel van Online Travel Concepts; al méér dan 10 jaar dé expert op het gebied van bijzondere vakantieverblijven. Eerder lanceerde Online Travel Concepts het succesvolle affiliateplatform Supertrips.nl en de webshop Geefeendroomcadeau.nl.

Het Glampings platform is in 4 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste verzamelingen van glamorous camping bestemmingen, met meer dan 500 unieke locaties in Europa. Door een actieve fanbase op Facebook en Instagram bereikt het platform maandelijks ruim 40.000 glamping liefhebbers uit Nederland, België en Duitsland.

Na de lancering van Glampings.nl in 2014, de Duitse variant Glampings.de in 2017 heeft Online Travel Concepts nu de vervolgstap gemaakt naar een online boekingsplatform met Glampings.com. Hiervoor is Glampings.com de samenwerking aangegaan met Booking Experts, hét reserveringssysteem voor campings en vakantieparken. Met dit systeem biedt Glampings.com de mogelijkheid aan de bezoekers direct online te kunnen reserveren.

Op dit moment biedt Glampings.com 30 verschillende accommodaties aan van 11 aanbieders in Nederland.

Bekijk de accommodaties

Glampings
Beoordelingen
  • 17 Google reviews 4.9/5

Bekijk de accommodaties

© 2021 · De Camping Centrale · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap