Groepen.nl

Met ruim 700 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl sinds 1992 actief in de verhuur van groepsaccommodaties. Of je nu op zoek bent naar een familiehuis of een locatie om een heisessie te organiseren. Groepen.nl heeft een ruim aanbod voor alle soorten groepen vanaf 8 personen. Van een eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa's waar je met een groep exclusief kunt verblijven.

Bekijk het aanbod

Accommodaties voor kleine en grote groepen

Camping België
Groepen.nl in België
Camping Duitsland
Groepen.nl in Duitsland
Camping Frankrijk
Groepen.nl in Frankrijk
Camping Italië
Groepen.nl in Italië
Camping Nederland
Groepen.nl in Nederland
Camping Oostenrijk
Groepen.nl in Oostenrijk
Camping Portugal
Groepen.nl in Portugal
Camping Spanje
Groepen.nl in Spanje

Over Groepen.nl

Nederland heeft voldoende moois te bieden voor een heerlijke vakantie of weekendje weg. Met 12 provincies, die zo van elkaar verschillen, biedt Nederland voor elk wat wils. Nederland heeft dan wel geen prachtige witte stranden of grote watervallen, maar ons eigen kikkerlandje heeft qua natuur voldoende te bieden.

Wat dacht je van de mooie heuvellandschappen tijdens een vakantiehuis in Limburg, een groepsaccommodatie in het 'kei' gezellige Drenthe en de wilde natuur op de Veluwe? Een familiehuis huren in Zeeland of een natuurhuis op een camping in Friesland? Kortom, Nederland heeft een rijk aanbod aan moois voor een heerlijk weekendje weg of een vakantie in eigen land. Daarnaast beschikt Groepen.nl over een ruim aanbod van groepsaccommodaties in België, Duitsland en Frankrijk waardoor bezoekers een ruime keuze hebben voor een vakantie met een groep.

Groepen.nl is hét ideale platform voor groepen groter dan 8 personen!

Quote

Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1000 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven.

Groepen.nl in Google Business Profile
728x90
Groepen.nl

Groepen.nl is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg.

Beoordelingen
  • 98 Google reviews 3.7/5
Waarom Groepen.nl?
  • Rechtstreeks en veilig betalen
  • Alle huizen zijn persoonlijk gecheckt
  • Ruim 24.500 klantreviews
  • Aangesloten bij het thuiswinkel waarborg
  • Altijd boeken met garantie

Bekijk het aanbod

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale