Loading...

Landrover Dream Holiday

Het is tijd voor avontuur. Landrover Dream Holiday verhuurt in Nederland unieke en bijzondere Landrover Defender Crew Cab kampeerauto's voor een outdoor beleving in Nederland en Europa.

Over Landrover Dream Holiday

De unieke Landrover Defenders zijn compleet uitgerust om iedereen de ultieme outdoor kampeer experience te beleven. Je hoeft alleen maar een goed humeur, wat te eten en te drinken en kleding mee te nemen en het avontuur kan beginnen. Aan alles is gedacht om volledig zelfstandig in de mooie natuur te verblijven. Van unieke weekendjes weg met het hele gezin tot een midweek of week outdoor vakantie beleven samen, met vrienden of met het gezin.

Doordat je agenda vaak helemaal vol staat gepland is er weinig ruimte om avontuurlijk te dromen en van de gebaande paden af te gaan. Landrover Dream Holiday zorgt ervoor dat alle ingrediënten aanwezig zijn om dromen waar te maken! Daarnaast zijn er inspiratie en routeboeken beschikbaar zodat je vanaf het eerste moment echt ontspannen van de gebaande paden af kan gaan in Nederland en Europa. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf de reis uit te stippelen.

Tijd voor avontuur! Avontuurlijke en bijzondere vakanties met een Landrover kampeerauto! Het stuur om en van de gebaande paden af in, Nederland of Europa. Onze Defenders 130 crew cab zijn super compleet uitgerust voor jullie ultieme outdoor experience. Avontuurlijk op vakantie in de iconische Landrover Defender met daktent. Ervaar het gevoel van ultieme vrijheid en het echte buitengeluk. Het bestaat nog! Iedere Defender is uitgerust met 1 of 2 Eezi Awn daktenten, de 270 graden Bat luifel, buitenkeuken en een hele complete outdoor uitrusting inclusief toilet, kussens heerlijke bedden & hangmat.

Landrover Dream Holiday in Google Business Profile
Advertentie
Landrover Dream Holiday
Beoordelingen
  • 2 Google reviews 5.0/5
Waarom Landrover Dream Holiday?
  • Originele en authenthieke Landrover Defender Crew Cab 130
  • Uniek in Nederland, enige aanbieder van Landrover verhuur
  • Volledig casco 24/7 pechhulp Europa
  • Kampeerauto's met super complete uitrusting
  • Inspiratie en routeboeken

Nieuws
Januari boekingsactie

2022-01-03 Landroverdreamholiay.eu heeft een speciale actie: van 01-01-2022 tot en met 31-01-2022 krijgen klanten € 50,- korting op een boeking in 2022.
Bron: Landrover Dream Holiday

Top