Loading...

LuxCamp

LuxCamp heeft 650+ campings in 11 vakantielanden, waaronder Italië, Frankrijk, Spanje en Kroatië met alleen hoogwaardige accommodaties. De campings hebben ieder hun eigen karakter en sfeer en of de klant nu op zoek is naar rust of juist in de feeststemming is, men vindt bij LuxCamp een passende vakantie voor het hele gezin. Men kan kiezen uit een enorme selectie accommodaties - van safaritent tot stacaravan.

Bekijk het aanbod

De meeste keuze op de beste campings

Over LuxCamp

LuxCamp is een Nederlands-Zwitserse organisatie, gevestigd in Waalwijk. LuxCamp maakt deel uit van CampingVision AG en is gespecialiseerd in het organiseren van luxe kampeervakanties sinds 1994. Op dit moment heeft LuxCamp websites in Nederland, België, Duitsland, Zweden, Polen, Denemarken, Groot Brittannië, Ierland, Zwitserland, Oostenrijk en Hongarije met kantoren in Waalwijk, Kopenhagen en Genève. Uiteraard is LuxCamp aangesloten bij SGR.

Op elke camping waar LuxCamp bemiddelt werken vriendelijke en competente medewerkers van de aanbieders Homair, Al Fresco, Easy-a-Tent, Human Travel, Happy Camp, Roan, Go4Camp, Gebetsroither, Eurocamp etc, of van de camping zelf.

Bij LuxCamp vindt u luxe stacaravans, bungalowtenten en lodgetenten op meer dan 650 topcampings in Europa.

LuxCamp
Advertentie
LuxCamp

LuxCamp is aangesloten bij ANVR en SGR.

Beoordelingen
  • 3 Google reviews 3.7/5

Bekijk het aanbod

Top