Loading...

Oostappen Vakantieparken

Oostappen Groep Vakantieparken is één van de grootste particuliere recreatiebedrijven in de Benelux. De filosofie is dat voor iedereen een topvakantie toegankelijk moet zijn. Oostappen Groep Vakantieparken staat bekend als een eigentijds en trendsettend recreatiebedrijf, waar recreatie 'a way of life' is en waar men gelooft in de formule 'Vakantie voor Iedereen'.

Over Oostappen Vakantieparken

Vakantieparken

Oostappen Groep Vakantieparken beschikt na 25 jaar met vakantiepark Arnhem, Blauwe Meer, Brugse Heide, De Berckt, Droomgaard, Elfenmeer, Hengelhoef, Parelstrand, Prinsenmeer, Marina Beach, Rivièra Beach en Zilverstrand over twaalf vakantieparken.

In totaal exploiteert de Oostappen Groep nu ruim 24.500 bedden en 12.700 plaatsen op 565 hectare met een bezettingscapaciteit van 50.000 personen per dag tijdens hoogseizoen periodes. Gasten komen met name uit Nederland, België en Duitsland.

Bij Oostappen zit je altijd goed voor zowel verhuur van huisjes als een kampeerplek. De parken beschikken over topactiviteiten voor kinderen en liggen dichtbij de mooiste natuurgebieden van Nederland. Kortom, heerlijk geniet voor elk gezinslid!

Advertentie
Oostappen Vakantieparken
Beoordelingen
  • 75 Google reviews 2.6/5

Top