Prijsvrij

Bekijk het aanbod

De vrijheid tegemoet!

Camping Duitsland
Prijsvrij in Duitsland
Camping Frankrijk
Prijsvrij in Frankrijk
Camping Italië
Prijsvrij in Italië
Camping Kroatië
Prijsvrij in Kroatië
Camping Luxemburg
Prijsvrij in Luxemburg
Camping Nederland
Prijsvrij in Nederland
Camping Oostenrijk
Prijsvrij in Oostenrijk
Camping Spanje
Prijsvrij in Spanje

Over Prijsvrij

Quote

Bij Prijsvrij vind je de reizen van verschillende bekende ANVR/SGR aangesloten touroperators, maar dan zónder boekingskosten! Of je nu op zoek bent naar een zonnige strandvakantie, een bruisende stedentrip, een heerlijk weekendje weg of een gezellige wintersport, hier boek je jouw reis voor de beste prijs. Wij streven er naar de aller-goedkoopste te zijn, met onze Beste Deal Garantie betaal je nooit te veel voor je vakantie. Vind je namelijk precies dezelfde reis op een andere website goedkoper, dan betalen we jou het verschil terug. Vooral populaire landen als Spanje (incl. Canarische Eilanden), Turkije, Griekenland, Portugal en Egypte zijn in ons aanbod opgenomen. Maar ook verre bestemmingen zoals Mexico, Cuba, Malediven & Thailand!

Prijsvrij in Google Business Profile

Prijsvrij biedt jou deze 6 zekerheden

Eerlijke voorwaarden voor jou

De 'kleine lettertjes' van de ANVR-Reizigersvoorwaarden zijn afgesproken met de Consumentenbond. En houdt zich netjes aan de Reclamecode Reisaanbiedingen en regels van de Autoriteit Consument en Markt. Dan kun jij er zeker van zijn dat het er eerlijk aan toe gaat.

Jouw geld in goede handen

Prijsvrij is ook aangesloten bij garantiefonds SGR of biedt een gelijkwaardige garantie. Dat geef jou zekerheid dat je reissom volgens de voorwaarden wordt vergoed bij faillissement van Prijsvrij.

Jouw reis veilig & gezond

Reizen is avontuur! Daarom is Prijsvrij aangesloten bij Stichting Calamiteitenfonds Reizen (SCR). Dan weet je dat jij je kosten bij een calamiteit krijgt vergoed. Bussen bij busreizen van een ANVR-organisatie voldoen aan strenge veiligheidseisen van het Keurmerk Touringcarbedrijf. Da's pas veilig. Voor jouw veiligheid houdt Prijsvrij zich ook aan strakke regels van het Ministerie van Volksgezondheid om risico's met legionella te vermijden.

Je gaat verantwoord op reis

Met goed opgeleid personeel weet je dat jouw vakantie in goede en deskundige handen is. Maar om jou ook in de toekomst te laten genieten van prachtige bestemmingen neemt Prijsvrij praktische maatregelen om extra rekening te houden met milieu, mensen, natuur en cultuur. En dat kan alleen als we samenwerken met jou als reiziger!

Jouw gegevens veilig

Prijsvrij heeft een helder privacy- en cookiebeleid en informeert jou over hoe zij omgaat met persoonsgegevens. Want je hebt het recht om jouw gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Zo weet je dat je veilig kunt boeken én betalen.

Zekerheid voor jou bij klachten

Prijsvrij helpt je graag bij vragen en klachten. Zij respecteert alle uitspraken van de onafhankelijke Geschillencommissie Reizen en heeft ook een goede aansprakelijkheidsverzekering. Dat geef jou vertrouwen.

Prijsvrij

Prijsvrij is aangesloten bij ANVR en SGR.

Beoordelingen
  • 1201 Google reviews 4.2/5

Bekijk het aanbod

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale