Roan Campingvakanties

Roan Campingvakanties

Roan Campingvakanties is een Nederlandse organisatie die compleet ingerichte bungalowtenten, lodgetenten en stacaravans verhuurt op topcampings in Frankrijk, Italië, Kroatië, Spanje, Nederland, Oostenrijk en Slovenië.

Bekijk de accommodaties

De uitstekende accommodaties worden onderhouden door eigen medewerkers van Roan, die tevens het (Nederlandstalige, in Kroatië Engelstalige en/of Duitstalige) aanspreekpunt zijn tijdens uw vakantie. Roan richt zich steeds meer op het luxe segment in het kamperen. Zo is het nieuwste type stacaravan uitgerust met 3 slaapkamers, ruime overdekte houten veranda, loungebank, eigen WiFi-netwerk, afwasmachine, gratis airconditioning en Nederlandse satelliet tv. Daarnaast worden er ook nog andere type volledige ingerichte stacaravans en tenten verhuurd. Voor de kinderen hebben ze gratis kinderfietsen ter beschikking.

Roan Campingvakanties is aangesloten bij SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds.

Doelgroep

Roan Campingvakanties richt zich met name op gezinnen met kinderen in de wat hogere welstandsklassen. Andere mogelijke doelgroepen zijn jonge stellen zonder kinderen of oudere stellen zonder kinderen of van wie de kinderen het huis al hebben verlaten.

4.4/5
89 reviews

Bekijk de accommodaties

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap