Suncamp

Suncamp

Suncamp Holidays is een Nederlandse specialist in camping- en kampeerreizen met ruim 40 jaar ervaring.

Kampeerders genieten op mooie kindvriendelijke familiecampings. Want als de kinderen het naar hun zin hebben, is een vakantie al voor de helft geslaagd! Alleen al daarom selecteert Suncamp Holidays campings aan zee, aan een meer of campings met een mooi zwembad.

De mooiste campings

Over Suncamp

Bij Suncamp Holidays ben je aan het goede adres voor een kampeerplaats voor een eigen tent of caravan, of nog makkelijker: in één van de accommodaties. Compleet ingerichte tenten, stacaravans, bungalows of chalets. Allemaal eenvoudig te boeken via de website.

Suncamp Holidays biedt meer dan 400 campings aan in 14 landen in Europa. De campings liggen in Frankrijk, Spanje, Italië, Kroatië, Oostenrijk, Duitsland, Luxemburg, Hongarije, Griekenland, Slovenië, Tsjechië, San Marino, België en Nederland.

Doelgroep

Iedereen die van kamperen houdt in de breedste zin van het woord. Voor kampeerders met een eigen tent, camper of caravan. En voor kampeerders op zoek naar een vakantie in een (luxe) stacaravan, bungalow of chalet.

Quote

"Een zorgeloze vakantie op een camping. Wie wil dat nou niet? Bij ons kun je de leukste familiecampings in Europa vinden. Ga je kamperen of boek je een accommodatie? Het kan allebei! Op een Suncamp-camping: ?? Is er altijd wat te doen ?? Beleef je eindeloos waterpret ?? Kampeer je op jouw manier ?? Krijg je een eerlijke prijs ?? Staan wij voor je klaar Samen met de camping zorgen wij ervoor dat de kinderen de tijd van hun leven hebben en dat jij kunt genieten van tijd voor jezelf én met elkaar!"

Suncamp in Google Mijn Bedrijf

Bekijk de accommodaties

Kampeerplaatsen

Suncamp biedt jou deze 6 zekerheden

Eerlijke voorwaarden voor jou

De 'kleine lettertjes' van de ANVR-Reizigersvoorwaarden zijn afgesproken met de Consumentenbond. En houdt zich netjes aan de Reclamecode Reisaanbiedingen en regels van de Autoriteit Consument en Markt. Dan kun jij er zeker van zijn dat het er eerlijk aan toe gaat.

Jouw geld in goede handen

Suncamp is ook aangesloten bij garantiefonds SGR of biedt een gelijkwaardige garantie. Dat geef jou zekerheid dat je reissom volgens de voorwaarden wordt vergoed bij faillissement van Suncamp.

Jouw reis veilig & gezond

Reizen is avontuur! Daarom is Suncamp aangesloten bij Stichting Calamiteitenfonds Reizen (SCR). Dan weet je dat jij je kosten bij een calamiteit krijgt vergoed. Bussen bij busreizen van een ANVR-organisatie voldoen aan strenge veiligheidseisen van het Keurmerk Touringcarbedrijf. Da's pas veilig. Voor jouw veiligheid houdt Suncamp zich ook aan strakke regels van het Ministerie van Volksgezondheid om risico's met legionella te vermijden.

Je gaat verantwoord op reis

Met goed opgeleid personeel weet je dat jouw vakantie in goede en deskundige handen is. Maar om jou ook in de toekomst te laten genieten van prachtige bestemmingen neemt Suncamp praktische maatregelen om extra rekening te houden met milieu, mensen, natuur en cultuur. En dat kan alleen als we samenwerken met jou als reiziger!

Jouw gegevens veilig

Suncamp heeft een helder privacy- en cookiebeleid en informeert jou over hoe zij omgaat met persoonsgegevens. Want je hebt het recht om jouw gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Zo weet je dat je veilig kunt boeken én betalen.

Zekerheid voor jou bij klachten

Suncamp helpt je graag bij vragen en klachten. Zij respecteert alle uitspraken van de onafhankelijke Geschillencommissie Reizen en heeft ook een goede aansprakelijkheidsverzekering. Dat geef jou vertrouwen.

Suncamp

Suncamp is aangesloten bij ACSI, ANVR, Calamiteitenfonds en SGR.

Beoordelingen
  • 39 Google reviews 3.5/5
Waarom Suncamp?
  • Jaarlijkse kwaliteitscontrole op alle campings door de medewerkers
  • Gemakkelijk een camping uitkiezen op internet en deze direct online boeken
  • Nooit duurder dan wanneer men rechtstreeks bij de camping boekt
  • Reserveren en betalen via een Nederlandse organisatie: geen internationale transactiekosten of taalproblemen.
  • Extra zekerheid door lidmaatschap van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

Bekijk de accommodaties

© 2021 · De Camping Centrale · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap