Travelhome

Travelhome

Travelhome is dé specialist voor camperreizen in Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Zuid Amerika en Europa.

Dé specialist in camperreizen

Over Travelhome

Oorspronkelijk begonnen in de jaren '80 als aanbieder van Amerikaanse campers in Nederland. De vraag of er ook vanuit Nederland campers gehuurd konden worden in de Verenigde Staten en Canada zorgde voor een grote ommekeer in het aanbod van de reizen en mogelijkheden. In 1986 werd gestart met het bemiddelen van campervakanties naar de VS en Canada. Wegens groot succes is toen besloten in het opvolgende jaar om Travelhome compleet te gaan richten op dit product en de verhuur van campers in Nederland stop te zetten.

Nu, 28 jaar later, mag Travelhome zich met trots dé camperspecialist van Nederland noemen en is Travelhome marktleider op het gebied van camperreizen naar Amerika en Canada. Daarnaast is er een ruim aanbod op verschillende andere bestemmingen.

Als camperspecialist mag je van Travelhome een uitgebreide kennis verwachten over camperreizen en over de bestemmingen van hun reizen. Al hun medewerkers gaan daarom ieder jaar op studiereis met een camper door een van hun bestemmingen. Zij kunnen je dus uit eigen ervaring adviseren over het reizen met een camper, de mooiste routes en de beste campings. Ze denken met je mee tijdens iedere stap van de voorbereiding van je reis. Wil je meer weten over hun medewerkers en hun persoonlijke reiservaring?

Je kunt Travelhome vertrouwen

Travelhome is een reisdochter van de ANWB. Ook zijn zij aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR). Ze zijn dus een betrouwbare reisorganisatie. Neem dit niet alleen van ons aan, maar ook van hun reizigers! Op deze pagina vind je de beoordeling van Travelhome, gegeven door de reizigers.

Quote

"Travelhome is sinds 1986 dé camperspecialist. Wij stellen complete camperreizen samen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Cuba, Japan en Europa. Uiteraard zijn wij aangesloten bij organisaties als ANVR en SGR en wij zijn reisdochter van ANWB. Wij werken al jaren aan een goede band met onze reizigers en onze leverancier, dit heeft geleid tot een groot aantal onderscheidingen. Travelhome - experts Wij zijn experts in ons vakgebied. Al vanaf 1986 bieden wij camperreizen aan en ieder jaar maken wij camperreizen naar de bestemmingen in ons aanbod. Wij vertellen uit eigen ervaring en dat merk je. Je ontvangt een professioneel advies op maat en wij stellen graag speciaal voor u een exclusieve reis samen."

Travelhome in Google Mijn Bedrijf

Bekijk de accommodaties

Travelhome biedt jou deze 6 zekerheden

Eerlijke voorwaarden voor jou

De 'kleine lettertjes' van de ANVR-Reizigersvoorwaarden zijn afgesproken met de Consumentenbond. En houdt zich netjes aan de Reclamecode Reisaanbiedingen en regels van de Autoriteit Consument en Markt. Dan kun jij er zeker van zijn dat het er eerlijk aan toe gaat.

Jouw geld in goede handen

Travelhome is ook aangesloten bij garantiefonds SGR of biedt een gelijkwaardige garantie. Dat geef jou zekerheid dat je reissom volgens de voorwaarden wordt vergoed bij faillissement van Travelhome.

Jouw reis veilig & gezond

Reizen is avontuur! Daarom is Travelhome aangesloten bij Stichting Calamiteitenfonds Reizen (SCR). Dan weet je dat jij je kosten bij een calamiteit krijgt vergoed. Bussen bij busreizen van een ANVR-organisatie voldoen aan strenge veiligheidseisen van het Keurmerk Touringcarbedrijf. Da's pas veilig. Voor jouw veiligheid houdt Travelhome zich ook aan strakke regels van het Ministerie van Volksgezondheid om risico's met legionella te vermijden.

Je gaat verantwoord op reis

Met goed opgeleid personeel weet je dat jouw vakantie in goede en deskundige handen is. Maar om jou ook in de toekomst te laten genieten van prachtige bestemmingen neemt Travelhome praktische maatregelen om extra rekening te houden met milieu, mensen, natuur en cultuur. En dat kan alleen als we samenwerken met jou als reiziger!

Jouw gegevens veilig

Travelhome heeft een helder privacy- en cookiebeleid en informeert jou over hoe zij omgaat met persoonsgegevens. Want je hebt het recht om jouw gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Zo weet je dat je veilig kunt boeken én betalen.

Zekerheid voor jou bij klachten

Travelhome helpt je graag bij vragen en klachten. Zij respecteert alle uitspraken van de onafhankelijke Geschillencommissie Reizen en heeft ook een goede aansprakelijkheidsverzekering. Dat geef jou vertrouwen.

Travelhome

Travelhome is aangesloten bij ANVR, ANWB, Calamiteitenfonds, IATA en SGR.

Beoordelingen
  • 80 Google reviews 4.5/5

Bekijk de accommodaties

© 2021 · De Camping Centrale · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap