Travelnauts

Travelnauts

Travelnauts is sinds 2007 dé Nederlandse reisorganisatie die gespecialiseerd is in bijzondere reizen met kinderen. De gezinsreizenexperts van Travelnauts willen het voor ouders mogelijk maken om hun liefde voor reizen, natuur en andere culturen met kinderen te delen - binnen en buiten Europa.

Bijzondere reizen met kinderen

Over Travelnauts

Bij Travelnauts kunnen gezinnen met kinderen in iedere leeftijdscategorie (van baby's tot tieners) voor familiereizen op maat terecht. Onder andere voor autoreizen, camperreizen en begeleide privéreizen. De keuze is daarbij reuze: gezinnen kunnen naar Noord-Amerika, Latijns-Amerika, de Caribbean, Europa, Afrika, Azië, het Midden-Oosten en Oceanië reizen.

Doelgroep

Alle reizen van Travelnauts worden op maat gemaakt, waarbij niet alleen de wensen van de ouders maar ook de interesses en hobby's van de kinderen centraal staan. Want elk kind is uniek! Dat Travelnauts hier succesvol in is blijkt uit het feit dat zij in 2020 tot winnaar zijn uitgeroepen tijdens de Kids Vakantie Gids Awards in de categorie "Verre Reizen".

Quote

"Samen met uw kinderen de wereld verkennen is het mooiste wat er is. Wilt u uw kinderen kennis laten maken met andere landen, culturen, dieren en natuur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden bijzondere familiereizen op maat, binnen en buiten Europa, en er is alle ruimte voor uw persoonlijke wensen en die van uw kinderen. Waar kunnen onze gezinsreizenexperts u bij helpen?"

Travelnauts in Google Mijn Bedrijf

Travelnauts

Travelnauts biedt jou deze 6 zekerheden

Eerlijke voorwaarden voor jou

De 'kleine lettertjes' van de ANVR-Reizigersvoorwaarden zijn afgesproken met de Consumentenbond. En houdt zich netjes aan de Reclamecode Reisaanbiedingen en regels van de Autoriteit Consument en Markt. Dan kun jij er zeker van zijn dat het er eerlijk aan toe gaat.

Jouw geld in goede handen

Travelnauts is ook aangesloten bij garantiefonds SGR of biedt een gelijkwaardige garantie. Dat geef jou zekerheid dat je reissom volgens de voorwaarden wordt vergoed bij faillissement van Travelnauts.

Jouw reis veilig & gezond

Reizen is avontuur! Daarom is Travelnauts aangesloten bij Stichting Calamiteitenfonds Reizen (SCR). Dan weet je dat jij je kosten bij een calamiteit krijgt vergoed. Bussen bij busreizen van een ANVR-organisatie voldoen aan strenge veiligheidseisen van het Keurmerk Touringcarbedrijf. Da's pas veilig. Voor jouw veiligheid houdt Travelnauts zich ook aan strakke regels van het Ministerie van Volksgezondheid om risico's met legionella te vermijden.

Je gaat verantwoord op reis

Met goed opgeleid personeel weet je dat jouw vakantie in goede en deskundige handen is. Maar om jou ook in de toekomst te laten genieten van prachtige bestemmingen neemt Travelnauts praktische maatregelen om extra rekening te houden met milieu, mensen, natuur en cultuur. En dat kan alleen als we samenwerken met jou als reiziger!

Jouw gegevens veilig

Travelnauts heeft een helder privacy- en cookiebeleid en informeert jou over hoe zij omgaat met persoonsgegevens. Want je hebt het recht om jouw gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Zo weet je dat je veilig kunt boeken én betalen.

Zekerheid voor jou bij klachten

Travelnauts helpt je graag bij vragen en klachten. Zij respecteert alle uitspraken van de onafhankelijke Geschillencommissie Reizen en heeft ook een goede aansprakelijkheidsverzekering. Dat geef jou vertrouwen.

Travelnauts

Travelnauts is aangesloten bij ANVR, CF en SGR.

Beoordelingen
  • 3 Google reviews 5.0/5
Waarom Travelnauts?
  • Bijzondere familiereizen op maat, voor iedere leeftijd
  • Extra aandacht voor de kids
  • Unieke overnachtingen en excursies, zoals slapen in een paddenstoel
  • Volledige verzorgde reizen (van hotel tot vlucht en van excursie tot transfer)
  • Op reis alleen de leuke verrassingen
  • Kleinschalige organisatie: altijd snel en persoonlijk contact
  • Op reis 24/7 bereikbaar
  • Maximale zekerheid; ANVR, SGR & Calamiteitenfonds

© 2021 · De Camping Centrale · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap