Vakantiepark Witterzomer

Vakantiepark Witterzomer

Witterzomer is de camping van gastvrij en veelzijdig Drenthe! Middenin de Drentse bossen vind je Vakantiepark Witterzomer; een vakantiepark waar veel te beleven valt voor jong en oud!

Bekijk de accommodaties

Je kunt op Witterzomer een heerlijke kampeervakantie boeken en genieten van de luxe vakantiehuizen met veel privacy. En voor wie er even tussen uit wil met een groter gezelschap hebben zij diverse groepsaccommodaties.

Geniet van de unieke hotelkamer, middenin het bos bijkomen van uw wandeling of fietstocht. Wat dacht je van kamperen in een tent die al voor je klaar staat bij aankomst? De huurtent is ideaal voor een leuke vakantie. Ook zijn er huurchalets en koopchalets voor je eigen plaats, 365 dagen lang. Oeroude hunebedden, prachtige heidevelden en mooie bossen met vennetjes. De rust en gastvrijheid zijn in tegenstelling tot vele andere plekken in Nederland in Drenthe bewaard gebleven. Al dit moois willen zij graag met u delen, want het is waar: "Drenthe doet echt wat met je"!

Witterzomer.nl is voor 2021 bekroond tot ANWB top camping (5-sterren).

Quote

"Vakantiepark Witterzomer is gelegen in hartje Drenthe, middenin het eeuwenoud bos- en akkergebied. Witterzomer is een levendig familiepark in vakantieperiodes en een rustig verblijf in voor- en naseizoen."

Vakantiepark Witterzomer in Google Mijn Bedrijf
4.1/5
729 reviews
Faciliteiten
  • Wifi
  • Gratis parkeerruimte
  • Zwembad
  • Kindvriendelijk
  • Keuken in sommige kamers

Bekijk de accommodaties

© 2021 · · De Camping Centrale · Alle rechten voorbehouden. · sitemap