VVV Texel

VVV Texel

Texel is het grootste en meest veelzijdige Waddeneiland. Er zijn 7 gezellige dorpen en veel natuur. De stranden zijn breed en - zelfs in het hoogseizoen - rustig.

Hier vind je meer

Over VVV Texel

Tijd voor Texel!

VVV Texel biedt het meest uitgebreide aanbod van vakantiehuizen, hotels, B&B's en campings op Texel. VVV Texel heeft jaarlijks meer dan 2 miljoen bezoekers die ruim 20.000 boekingen maken.

Het hele jaar door vinden evenementen zoals de Ronde om Texel, de Texel Airshow, Texel Culinair en het Texelblues Festival plaats. Texel is een van de meest vogelrijke gebieden ter wereld en het is heerlijk wandelen in Nationaal Park Duinen van Texel, bijvoorbeeld in de natuurgebieden De Slufter en De Muy.

Texel is het grootste en meest veelzijdige Waddeneiland. Hier vindt ieder jaar de Ronde om Texel plaats: de grootste catamaranrace ter wereld. Het hele jaar door zijn er populaire evenementen zoals de Texel Airshow, Texel Culinair, het Bluesfestival, Eagles Summer Event, de Lammetjeswandeltocht, het HavenVIStijn en de Texel Halve Marathon. Texel is ook een eiland van rust en unieke natuur. Texel is een van de meest vogelrijke gebieden ter wereld en het is heerlijk wandelen in Nationaal Park Duinen van Texel, bijvoorbeeld in de natuurgebieden De Slufter en De Muy.

Quote

"In de VVV-winkel aan de Emmalaan 66 in Den Burg kunt u terecht voor al uw Texelvragen en vindt u daarnaast leuke souvenirs, cadeaukaarten, t-shirts, ansichtkaarten en vele andere Texelproducten."

VVV Texel in Google Mijn Bedrijf

Bekijk de accommodaties

Vakantie op Texel boeken
VVV Texel
Beoordelingen
  • 642 Google reviews 4.3/5
Waarom VVV Texel?
  • Meer dan 1200 vakantiehuizen
  • Meer dan 150 hotels
  • Meer dan 150 B&B's
  • Meer dan 80 campings

Bekijk de accommodaties

© 2021 · De Camping Centrale · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap