15-daagse rondreis Europa

Locatie: Duitsland / Noordrijn-Westfalen / Keulen

15-daagse camperreis vanuit Keulen Bezoek Duitsland, Italië, Zwitserland en Oostenrijk Dagelijks vertrek vanaf mei 2022!

Boek bij Travelhome

Beschrijving 15-daagse rondreis Europa

Boek vandaag nog deze leuke camperreis met vertrek vanuit Keulen, onze collega Inge is afgelopen zomer met de camper door Europa gereist en heeft een prachtige route gereden door o.a. Duitsland, Oostenrijk, Italië en Zwitserland.
 
Je haalt de camper op in Keulen, de auto kan je makkelijk parkeren nabij het verhuurstation van McRent. 
Leuk als je dezelfde route volgt als Inge, maar uiteraard ben jij helemaal vrij om te gaan en staan tijdens de camperreis. Liever richting Frankrijk en Spanje met de camper? Dit is uiteraard geen enkel probleem.
Flexibiliteit en vrijheid is altijd erg fijn tijdens de vakantie en met de camper kan je altijd alle kanten op. 
 
Bekijk hier het reisverslag van Inge, heb je vragen over haar route? Neem dan direct met haar contact op via onderstaande e-mailadres:
inge.van.meijl@travelhome.nl

Over Travelhome

Travelhome is dé specialist voor camperreizen in Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Zuid Amerika en Europa.

logo Travelhome
Travelhome heeft een Google rating van 4.5 op 5 sterren op basis van 80 Google-reviews

van Travelhome

"Travelhome is sinds 1986 dé camperspecialist. Wij stellen complete camperreizen samen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Cuba, Japan en Europa. Uiteraard zijn wij aangesloten bij organisaties als ANVR en SGR en wij zijn reisdochter van ANWB. Wij werken al jaren aan een goede band met onze reizigers en onze leverancier, dit heeft geleid tot een groot aantal onderscheidingen. Travelhome - experts Wij zijn experts in ons vakgebied. Al vanaf 1986 bieden wij camperreizen aan en ieder jaar maken wij camperreizen naar de bestemmingen in ons aanbod. Wij vertellen uit eigen ervaring en dat merk je. Je ontvangt een professioneel advies op maat en wij stellen graag speciaal voor u een exclusieve reis samen."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale