16-daagse Camperreis The Best of Finland

Locatie: Finland / Helsinki

16-daagse camperreis Helsinki retour Ontdek de highlights van Finland Vertrek mei t/m augustus 2022!

Boek bij Travelhome

Beschrijving 16-daagse Camperreis The Best of Finland

Deze reis start in Helsinki waar je de eerste twee nachten in een hotel verblijft. Op de derde dag ga je de camper ophalen bij de verhuurder Touring Cars. 
 
Finland is één van de Scandinavische landen en perfect om per camper te ontdekken. Bepaal je eigen route en ontdek het Finse natuurschoon in je eigen tempo!
Tijdens deze rondreis kom je langs belangrijke steden in Finland zoals Helsinki en Turku. Ook reis je af richting het magische Lapland waar je het Fins kerstthemapark gaat bezoeken in Rovaniemi. Vergeet onderweg niet te genieten van de Scandinavische vrijheid om te stoppen bij de mooiste landschappen en te overnachten midden in de natuur (everyman's right).  
Op dag 16 van de reis moet je de camper weer inleveren bij de verhuurder en keer je terug naar Nederland, met een koffer vol nieuwe herinneringen.

Over Travelhome

Travelhome is dé specialist voor camperreizen in Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Zuid Amerika en Europa.

logo Travelhome
Travelhome heeft een Google rating van 4.5 op 5 sterren op basis van 80 Google-reviews

van Travelhome

"Travelhome is sinds 1986 dé camperspecialist. Wij stellen complete camperreizen samen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Cuba, Japan en Europa. Uiteraard zijn wij aangesloten bij organisaties als ANVR en SGR en wij zijn reisdochter van ANWB. Wij werken al jaren aan een goede band met onze reizigers en onze leverancier, dit heeft geleid tot een groot aantal onderscheidingen. Travelhome - experts Wij zijn experts in ons vakgebied. Al vanaf 1986 bieden wij camperreizen aan en ieder jaar maken wij camperreizen naar de bestemmingen in ons aanbod. Wij vertellen uit eigen ervaring en dat merk je. Je ontvangt een professioneel advies op maat en wij stellen graag speciaal voor u een exclusieve reis samen."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale