Complete camperreis Vancouver retour

Locatie: Canada / Yukon / Vancouver

22-daagse camperreis Vancouver retour Inclusief campingpakket en vele excursies Non-stop vliegreis met KLM Vertrek mei en juni 2022!

Boek bij Travelhome

Beschrijving Complete camperreis Vancouver retour

Met deze complete camperreis met start en eindpunt Vancouver bezoek je alle mooie en bijzondere plekjes van West-Canada. Je vliegt met KLM in een non-stop vlucht naar Vancouver toe. 
Bij aankomst in Vancouver zullen wij een hotel nabij de luchthaven boeken waar je de eerste nacht zult verbijven.
De volgende dag is het tijd om je camper op te halen bij de verhuurder van Fraserway, de camperreis gaat nu echt beginnen. Inclusief deze camperreis zijn ook alle campingovernachtingen en 6 fantastische excursies. 
 
Vanuit Vancouver, zal je richting Manning Provincial Park, Oliver, Kelowna waar je uiteindelijk gaat uitkomen bij Banff en Jasper National Park. Hier zullen de meeste excursies plaatsvinden. Maak een fenominale helicoptervlucht boven de Rocky's, laat je alles vertellen over Lake Louise en Moraine Lake tijdens deze speciale tour en maak een cruise over Maligne Lake richting Spirit Island. 
Wanneer je over de Icefields Parkway rijdt stop je bij het Icefields centre voor de Ice Explorer excursie waar je een avontuurlijke tocht per snowcoach voertuig naar de Athabasca Glacier gaat. De eeuwenoude ijsvlakte is helaas aan het smelten en hierdoor een absolute must om te bezoeken. 
Het is nu tijd om naar beneden af te zakken richting een van de grootste skigebieden van Noord-Amerika Whistler. In Whistler ga je met de Peak2Peak gondola naar boven voor een prachtig 360 graden uitzicht. Vanuit Whistler ga je de reis afsluiten op Vancouver Island waar je nog een Whale Watching excursie zult hebben en de prachtige stad Victoria gaat bezoeken. 
 
Op dag 21 is het tijd om je camper weer in te gaan leveren bij de verhuurder. Je kan dan direct door naar de luchthaven voor je retourvlucht naar Nederland.
In verband met tijdsverschil kom je hier de volgende dag aan.

Over Travelhome

Travelhome is dé specialist voor camperreizen in Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Zuid Amerika en Europa.

logo Travelhome
Travelhome heeft een Google rating van 4.5 op 5 sterren op basis van 80 Google-reviews

van Travelhome

"Travelhome is sinds 1986 dé camperspecialist. Wij stellen complete camperreizen samen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Cuba, Japan en Europa. Uiteraard zijn wij aangesloten bij organisaties als ANVR en SGR en wij zijn reisdochter van ANWB. Wij werken al jaren aan een goede band met onze reizigers en onze leverancier, dit heeft geleid tot een groot aantal onderscheidingen. Travelhome - experts Wij zijn experts in ons vakgebied. Al vanaf 1986 bieden wij camperreizen aan en ieder jaar maken wij camperreizen naar de bestemmingen in ons aanbod. Wij vertellen uit eigen ervaring en dat merk je. Je ontvangt een professioneel advies op maat en wij stellen graag speciaal voor u een exclusieve reis samen."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale