Ontdek de ongerepte natuur van Zweden

Locatie: Zweden / Stockholm

16-daagse camperreis Stockholm retour Bergen, bossen, meren en charmante steden Vertrek mei t/m augustus 2022

Boek bij Travelhome

Beschrijving Ontdek de ongerepte natuur van Zweden

Het land van oneindige oerbossen, uitgestrekte meren, elanden, idyllische houten huisjes en adembenemende kustlijnen. Ga kanoën en ervaar de intense stilte van de Zweedse wildernis, wandel door de gezellige vissersdorpjes en proef de lokale specialiteiten. 
 
Een rondreis door Zweden wordt nog specialer als je in een camper reist. Je kunt namelijk je eigen route en reistempo zelf bepalen. De ongerepte natuur lijkt er oneindig. Hoe mooi is het dat je ook midden in die prachtige natuur kunt overnachten? Wild kamperen is in Zweden namelijk toegestaan! Vind je een mooi plekje onderweg? Parkeer er de camper, zet je campingstoeltjes buiten en houd je ogen open voor een bijzondere ontmoeting met één van de indrukwekkende wilde dieren die er leven, zoals elanden, vossen, wolven en beren.

Over Travelhome

Travelhome is dé specialist voor camperreizen in Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Zuid Amerika en Europa.

logo Travelhome
Travelhome heeft een Google rating van 4.5 op 5 sterren op basis van 80 Google-reviews

van Travelhome

"Travelhome is sinds 1986 dé camperspecialist. Wij stellen complete camperreizen samen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Cuba, Japan en Europa. Uiteraard zijn wij aangesloten bij organisaties als ANVR en SGR en wij zijn reisdochter van ANWB. Wij werken al jaren aan een goede band met onze reizigers en onze leverancier, dit heeft geleid tot een groot aantal onderscheidingen. Travelhome - experts Wij zijn experts in ons vakgebied. Al vanaf 1986 bieden wij camperreizen aan en ieder jaar maken wij camperreizen naar de bestemmingen in ons aanbod. Wij vertellen uit eigen ervaring en dat merk je. Je ontvangt een professioneel advies op maat en wij stellen graag speciaal voor u een exclusieve reis samen."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale