Ontdek het authentieke Portugal 2022

Locatie: Portugal / Lissabon / Lissabon

20-daagse camperreis Lissabon retour Bezoek de bekende stenden Lissabon, Porto en Faro Vertrek mei t/m oktober 2022!

Boek bij Travelhome

Beschrijving Ontdek het authentieke Portugal 2022

Een geweldige bestemming om met de camper te gaan ontdekken vind je in het zonnige zuiden van Europa. Portugal, het meest zuidwestelijke land van Europa, is een land van prachtige contrasten en vol diversiteit. Je vindt er tijdens de camperreis veel cultuur, mooie zandstranden, bergen, een rijke geschiedenis, een schitterende kustlijn, heerlijke verse maaltijden in de lokale restaurantjes en leuke authentieke dorpjes. Kortom, een land dat voor iedereen onbeperkt veel te bieden heeft, wanneer je met de camper op pad bent.
Deze reis start in de hoofdstad van Portugal, Lissabon waar je de eerste twee nachten zult verblijven in een hotel in het centrum van de stad. Breng een bezoek aan de historische binnenstad en schilderachtige oude wijk Alfama. Vergeet niet om een ritje in de beroemde tram 28 te maken. Je rijdt via de smalle straatjes over steile hellingen en kruist door de geweldige historische wijken zoals Alfama, Mouraira en Estrela.
Bezoek het eeuwenoud dorpje Caldas Da Rainha, de authentieke stad Porto, de universiteitsstad Coimbra en de prachtige stranden van de Algarve.
Op dag 20 moet je de camper helaas weer inleveren bij de verhuurder, indien je een late terugvlucht hebt kan je nog een laatste bezoek brengen aan de stad Lissabon, voordat je terugvlucht naar Amsterdam gaat.

Over Travelhome

Travelhome is dé specialist voor camperreizen in Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Zuid Amerika en Europa.

logo Travelhome
Travelhome heeft een Google rating van 4.5 op 5 sterren op basis van 80 Google-reviews

van Travelhome

"Travelhome is sinds 1986 dé camperspecialist. Wij stellen complete camperreizen samen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Cuba, Japan en Europa. Uiteraard zijn wij aangesloten bij organisaties als ANVR en SGR en wij zijn reisdochter van ANWB. Wij werken al jaren aan een goede band met onze reizigers en onze leverancier, dit heeft geleid tot een groot aantal onderscheidingen. Travelhome - experts Wij zijn experts in ons vakgebied. Al vanaf 1986 bieden wij camperreizen aan en ieder jaar maken wij camperreizen naar de bestemmingen in ons aanbod. Wij vertellen uit eigen ervaring en dat merk je. Je ontvangt een professioneel advies op maat en wij stellen graag speciaal voor u een exclusieve reis samen."

© 2021 · De Camping Centrale (website) · TUBS, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons (kaarten) · Alle rechten voorbehouden. · sitemap · Bekijk ook De Cruise Centrale